OVER MANON

Het leven was voor mij een voortdurende zoektocht naar dat meer. Een zucht naar exploratie, het willen loskomen van wat me tegenhoudt en het streven naar authenticiteit, brachten me een bijzondere levenservaringen en inzichten bij.

Manon Papillon is het resultaat van een ontpoppingsproces dat ik zelf als zoekende mens doormaakte om vrij te kunnen leven.

Over de vlinder

In het Oudgrieks betekende het woord psyche “vlinder”. Hij stond symbool voor de adem van het leven. Geleidelijk aan begon het woord de menselijke ziel te symboliseren. Onze levenskracht. De vlinder vertegenwoordigde licht, verandering en hoop. In je levensgroei neem je allerlei ervaringen mee. Soms komt er een moment waarop je je terug trekt. Je verwerkt verdriet en pijn. Je zoekt wat je diep vanbinnen anders wilt. De vlinder die uitvliegt is het resultaat van de keuzes die je in je leven gemaakt hebt. Een vlinder vertelt dat je kunt zijn wie je wilt zijn. Hij staat voor reïncarnatie, transformatie, schoonheid, vreugde en vrijheid.

Over mijn pareltje

Ik woon in een eclectische villaatje van 1933 verscholen in een dal van de Vlaamse Ardennen. De woning straalt een heel eigen sfeer uit. Je vindt hier een oase waar authenticiteit en rust een plaats krijgen.
Ik ontvang je in een stijlvol ingerichte ruimte. De aansluitende massageruimte heeft zicht op een natuurlijk ingerichte tuin.

Over mijn vorming

– Tao-Tantra massage en persoonlijk vormingsproces tot Dakini / Luc Escot / www.lucescot.be
– Tibetaanse massage Kum Nye / Johan Raaimackers / www.tantra-atma.nl
– Zorgmassage bij kankerpatiënten / An Commere / CVO Groeipunt Ninove / www.zorgmassage.be
– Essentiële meditatie / Jan Storms / essentielemeditatie.nl
– Aromatherapie en Holistische massage / An Commere / CVO Groeipunt Ninove
– Qi Gong / Wim Stevens / Shen Oosterse Geneeswijze