LAAT JE RAKEN

Een tantra massage leidt naar verdieping en laat je je binnenste voelen.                                                            Het brengt innerlijke rust en geeft je een warm en hartig gevoel.                                                                          Het doet je levensenergie meer stromen.

Soft-Touch Massage

Je hebt het verlangen om aangeraakt te worden, maar de stap naar volledige naaktheid of intimiteit is voor jou (nog) niet nodig?

Ontdek meer

Tao-tantra massage voor man en vrouw

Je wilt graag een traditionele tantramassage ontvangen? Je zoekt naar een diepere beleving van jezelf?

Ontdek meer

Tao-tantra massage van vrouw tot vrouw

Wil je in alle veiligheid je eigen vrouwelijkheid ontdekken?

Ontdek meer

Tantra voor koppels

Je verlangt ernaar om samen met je partner te ontspannen, te onthaasten en jullie te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking in elkaars aanwezigheid?

Ontdek meer

Soft-touch massage

Deze massage biedt je de gelegenheid om op een respectvolle en integere wijze te ontvangen.
Ze heeft een helend effect. Door de de traagheid voelt je lichaam zich veilig en laat het spanningen los . Ze brengt lichaam en geest weer in balans en zorgt voor een diepe innerlijke rust.

We starten met een spontane uitwisseling waarin je uitdrukt wat op je hart ligt: verfrissend, inspirerend, voedend en zingevend. Dan volgt een zeer zachte en langzaam golvende massage binnen de op voorhand afgesproken grenzen.

Gun jezelf dit moment van zelfliefde.

Maak je reservatie

Tao-Tantrische massage voor man en vrouw

Een traditionele tantra massage omvat het hele lichaam met inbegrip van de erogene zones, enkel als jij dit wilt. Zowel gever als ontvanger zijn naakt. Dit omdat gelijkheid essentieel is: jij stelt je kwetsbaar op, dus doe ik hetzelfde.
Tantra gaat onder meer over groeien, geleidelijk aan je grenzen verleggen.
Jij ontvangt, ik geef. Respect voor ieders “zijn” en ieders grenzen, dat is waar het hier om draait.

Een standaardsessie bestaat uit een ontvangstritueel waarbij ik vooral luister naar jouw verwachtingen en vragen. Dan een inleidingsritueel gevolgd door de massage van 90’ met een wasritueel. Tot slot kun je een douche nemen en praten we nog even na. Het is puur genieten.

 

Ik plan mijn massages zorgvuldig is. Afspraken lopen daardoor vaak enige maanden vooruit.

Maak je reservatie

Tao-Tantra massage van vrouw tot vrouw

Soms voel je je als vrouw te kwetsbaar om je open te stellen naar een man. Soms ben je gewoon op zoek naar een zeer natuurlijke intimiteit. Graag inspireer ik jou als vrouw om je horizonten te verbreden en liefdevol naar jezelf te leren zijn. Een massage van vrouw tot vrouw heeft iets koesterend en verwarmend. Ik vind het belangrijk dat vrouwen de stap naar de ontdekking van hun eigen lichaam en vrouwelijke kracht durven zetten, dus contacteer me met wat je tegenhoudt en ik zie hoe ik je tegemoet kan komen.

Ik kan enorm genieten van een massage maar voelde me toch onzeker over een massage waar zowel Manon als ikzelf naakt zouden zijn.
Na de eerste kennismaking was ik eigenlijk al op mijn gemak bij jou. Je straalde al rust uit vooraleer de massage begon. Alles werd heel goed uitgelegd en niets moest! Het was fijn dat ik altijd mocht aangeven als het niet prettig zou aanvoelen, maar ik heb dit gevoel geen enkele keer gehad.
De massage was zo zacht, zo traag en zo intens!!! Ik kwam helemaal tot rust. Mijn ademhaling was daardoor ook heel langzaam. Zalig, eens aan niets moeten denken…
De lekker warme olie die je gebruikte gaf me een heel fijn gevoel én energie.
Toen je me vroeg of je verder mocht gaan met de yoni-massage, heb ik geen seconde geaarzeld.
Vaak wordt tantra gelinkt aan seks, maar dit is helemaal niet zo. De twijfels die ik had, heb jij volledig weggehaald bij mij. Het was echt fijn om mijn lichaam op die manier ook te leren kennen.
Ik zou de yoni-massage de volgende keer ZEKER terug doen en raad elke vrouw zo’n massage aan.
Achteraf voelde ik me super ontspannen en voel er nog steeds het effect van. Ik ben zen.
Mijn man en ik knuffelen graag, maar na deze ervaring heb ik ook enorm gevoeld hoeveel rust het me geeft. Dit was een van de beste cadeaus die ik van mijn man gekregen heb.
Dank u wel, Manon!!!
Februari 2022, Marijke

Contacteer me

Tantra voor koppels

Je verlangt ernaar om samen met je partner te ontspannen, te onthaasten en jullie te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking in elkaars aanwezigheid?

Een duo sessie wordt afgestemd op jullie persoonlijke verlangens. Jullie worden gelijktijdig gemasseerd in dezelfde ruimte. Ik werk hiervoor samen met een andere man of vrouw. Mogelijkheden dienen daardoor ook ruim op voorhand aangevraagd te worden.  Contacteer me voor een online kennismaking.

Ja, wij zijn benieuwd

Combineer een massage met een overnachting.

Je kan al deze massages combineren met een overnachting bij onze partnerorganisatie. Samen met hen zorgen we  voor een totaalconcept waar je aan niets hoeft te denken en gewoon jezelf mag zijn.

Contacteer me, dan zorg ik voor een voorstel op maat.