LAAT JE RAKEN

Een tantra massage leidt naar verdieping en laat je je binnenste voelen. Lichaam en geest komen in harmonie. Het doet je levensenergie meer stromen.

Soft-Touch Massage

Je hebt het verlangen om aangeraakt te worden, maar de stap naar volledige naaktheid of intimiteit is voor jou niet nodig?

Ontdek meer

Tao-tantra massage voor man en vrouw

Je wilt graag een traditionele tantramassage ontvangen? Je zoekt naar verbinding met jezelf en de ander?

Ontdek meer

Tao-tantra massage van vrouw tot vrouw

Wil je in alle veiligheid je eigen vrouwelijkheid ontdekken?

Ontdek meer

Tantra voor koppels

Je verlangt ernaar om samen met je partner te ontspannen, te onthaasten en jullie te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking in elkaars aanwezigheid?

Ontdek meer

Soft-touch massage

Deze massage biedt je de gelegenheid om op een respectvolle en integere wijze te ontvangen.
Ze heeft een helend effect. Door de de traagheid voelt je lichaam zich veilig en laat het spanningen los . Ze brengt lichaam en geest weer in balans en zorgt voor een diepe innerlijke rust.

We starten met een spontane uitwisseling waarin je uitdrukt wat op je hart ligt: verfrissend, inspirerend, voedend en zingevend. Dan volgt een zeer zachte en langzaam golvende massage binnen de op voorhand afgesproken grenzen.

Gun jezelf dit moment van zelfliefde.

Maak je reservatie

Tao-Tantrische massage voor man en vrouw

Een traditionele tantra massage omvat het hele lichaam met inbegrip van de erogene zones, enkel als jij dit wilt. Zowel gever als ontvanger zijn naakt. Dit omdat gelijkheid essentieel is: jij stelt je kwetsbaar op, dus doe ik hetzelfde.
Tantra gaat onder meer over groeien, geleidelijk aan je grenzen verleggen. Is naaktheid een stap te ver, dan hoeft dat niet.
Jij ontvangt, ik geef. Respect voor ieders “zijn” en ieders grenzen, dat is waar het hier om draait.

Een standaardsessie bestaat uit een ontvangstritueel waarbij ik vooral luister naar jouw verwachtingen en vragen. Dan een inleidingsritueel gevolgd door de massage van 90’ met een wasritueel. Tot slot kun je een douche nemen en praten we nog even na. Het is puur genieten.

Maak je reservatie

Tao-Tantra massage van vrouw tot vrouw

Soms voel je je als vrouw te kwetsbaar om je open te stellen naar een man. Soms ben je gewoon op zoek naar een zeer natuurlijke intimiteit. Graag inspireer ik jou als vrouw om je horizonten te verbreden en liefdevol naar jezelf te leren zijn. Een massage van vrouw tot vrouw heeft iets koesterend en verwarmend. Omdat ik het belangrijk vind dat vrouwen de stap naar de ontdekking van hun eigen lichaam en vrouwelijke kracht durven zetten, geniet je 40 € korting bij je eerste afspraak.

Heb je vragen?

Contacteer me

Tantra voor koppels

Je verlangt ernaar om samen met je partner te ontspannen, te onthaasten en jullie te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking in elkaars aanwezigheid?

Een duo sessie wordt afgestemd op jullie persoonlijke verlangens. Benieuwd? Contacteer me met jullie vragen en verwachtingen. Ik maak graag een persoonlijk voorstel.

Ja, wij zijn benieuwd

Combineer een massage met een overnachting.

Je kan al deze massages combineren met een overnachting bij onze partnerorganisatie. Samen met hen zorgen we  voor een totaalconcept waar je aan niets hoeft te denken en gewoon jezelf mag zijn. Beschikbaar vanaf juni 2021.

Contacteer me, dan zorg ik voor een voorstel op maat.