WAAROM TANTRISCHE MASSAGE?

  • Ben je op zoek naar meer intimiteit in je leven?
  • Wil je meer in balans komen?
  • Wil je je eigen lichaam en gevoelens (her)ontdekken?
  • Wil je meer innerlijke energie voelen?
  • Wil je op een andere manier verbinden met je partner?

Maak tijd voor jezelf

In deze doorgeraasde tijd vol verplichtingen is het essentieel om even tot stilstand te komen. Met verfijnde tederheid en aandacht laat ik je ontspannen, loslaten en puur genieten. Tantra raakt vele aspecten van het leven. Er zijn dus ook verschillende redenen waarom mensen deze ervaring opzoeken:
Het kan zijn omwille van de ontspanning en rust, de zachte aanraking, een behoefte aan verbondenheid, een nieuwsgierigheid of verlangen naar lichamelijke en seksuele zelfontplooiing, een zoektocht naar jezelf in relatie met de ander …

Dat Tantra diegene die zich overgeven beroert dat staat voor mij vast. Je leert jezelf op een heel andere manier kennen.

Tantra is een ontdekkingstocht. Een ontmoeting van je eigen lichaam en geest. Het doet je schitteren in je vrouw of man zijn en geeft je een gevoel je van eenheid met jezelf en de ander.

Waarom doe ik het?

Als kind zijn we één brok pure levensenergie. Als volwassen persoon geraakt die die energie soms even kwijt. Ik vond ze terug door de tantra. Ik hou van het onverbloemde pure contact zowel in gesprek als in de aanraking. Ik doe het omdat ik op deze manier mensen heel veel rust en schoonheid kan geven vanuit mijn authenticiteit en het me zelf heel gelukkig maakt. Deze massage laat je “zijn”, zoals je bent, zonder façade.

Waarom raad ik het aan?

Voor mensen met het verlangen om aangeraakt te worden biedt dit de gelegenheid om dat op een respectvolle en integere manier te beleven. Ik raad het je aan als een ontdekkingstocht, om afgestemd te raken op je eigen lichaam en geest.
Ik heb zelf ervaren hoe de wijze waarop je je verhoudt tegenover jezelf en je eigen lichaam je gezondheid maar ook je houding ten opzichte de ander en het universum bepaalt. Een tantra massage brengt je in een diepe ontspanning, een gevoel van eenheid en liefde.

De essentie van het mens-zijn, zit niet in het weten maar in het mystieke, datgene dat buiten ons denken om alleen gevoeld kan worden

— Prof Dr. Dirk De Wachter

Prof. Dr. Dirk de Wachter spreekt ook over het belang van “elkaar aanraken” “elkaar vastpakken” en “aandacht hebben voor elkaar.” Hij stelt “de mens heeft nood aan streling. Tao Tantra roert aan en dringt door tot in je diepste cellen. Met haar liefdevolle aanrakingen weet zij het denken te doorbreken. Onze huidige westerse maatschappij zit vol met “kicks en drives”. We leven hard en snel en hebben steeds hevigere en intensere ervaringen nodig om bevredigd te blijven.
Tao Tantra is vertragen, loslaten en voelen. Tao Tantra brengt je terug bij jezelf en staat ver weg van die oppervlakkige kick… We leven in een tijdperk waarin alles berekend wordt in functie van rendement en het steeds beter willen doen. Daarbovenop stellen we meestal eerst onszelf aansprakelijk voor wat fout loopt. Vaak geven we onszelf niet de toestemming om ons kwetsbaar te tonen. Tantra laat je kwetsbaar zijn.

We voelen ons vervreemd van wat we denken en hoe ons lichaam reageert. We lopen weg van onze eigen waarheid en strompelen zo af op een burn-out, depressie of gebroken relatie… We doen maar door met de persoon die we, door de tijd heen, van onszelf gemaakt hebben.Tantra leert je om bewust in het leven te komen. Met Tantra werk je aan jezelf om van allerlei frustraties bevrijd te worden. Er is geen aandacht meer voor een goed en eerlijk gesprek, noch met jezelf, noch met de ander. Een gevoel van eenzaamheid zowel bij jonge mensen als bij ouderen neemt toe. Je geliefd voelen is een fundamentele natuurlijke behoefte.

Met wederzijds respect, liefde en persoonlijke aandacht wil ik je begeleiden naar een onvergetelijke ervaring die ook bijzonder helend kan zijn. Je wordt energieker, krachtiger, levenslustiger en de intimiteit wordt meer verdiept. Je komt ook dichter bij je kern waardoor je leert luisteren naar je innerlijke stem.