PRAKTISCH EN PRIJZEN

Soft-Touch massage

 • Sessie van 120’ waarvan 60’ massage: € 140

Tantra massage

 • Sessie van min. 120 minuten waarvan 90 minuten massage: € 195
 • Deze ervaring is meer dan louter de massage. Door de grote vraag en lange wachttijden stap ik over op sessies van 180 minuten, en worden de massages ingeleid door een verbindingsmoment. De uiteindelijke massage blijft 90 minuten.                    Prijs € 270

Coaching

 • € 70 per uur met een minimum van 120 minuten

 

 

Workshops

 • Aangezien workshops individueel afgestemd worden op jouw vraag, is de prijs op aanvraag. Workshops kunnen zowel coachings, als het ontvangen of aanleren van een massage zijn.

 

 

Deze tarieven zijn inclusief het gesprek, het gebruik van de doucheruimte en de handdoeken.

Als jij onuitgesproken of specifieke wensen hebt, laat dit dan even in het voorafgaande gesprek weten zodat we kunnen afstemmen.

Voorwaarden

 • Je betaalt cash bij aanvang van een sessie. Een factuur op aanvraag.
 • Voor een eerste afspraak is er altijd een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek: enkel met nummerherkenning.
 • Ik geef, jij ontvangt.

Mocht een afspraak onverwachts niet kunnen doorgaan, laat het me dan aub zo snel mogelijk weten.

Beschikbaarheid

Alle massages gebeuren vanuit een pure en aandachtsvolle energie. Het is aan te raden je afspraak ruim op voorhand aan te vragen.
Contacteer me via het formulier op de site of bel en laat een duidelijk bericht achter op mijn voicemail.

Ik sluit me aan bij de Ethische gedragscode die je terugvindt op www.tantrawijzer.nl/ethiek

Een tantrische massage is géén erotische massage.

Het is jammer dat de term Tantra dikwijls gebruikt wordt voor het aanbieden van een erotische massage. Hoewel de massage intiem, zeer sensueel is en het ganse lichaam omvat, is het geen aanloop naar seks.

Authentieke tantra kent geen begeerte, wel een verlangen om te versmelten in een gedeelde en verbindende levensenergie. Begeerte is het uitreiken naar iets of iemand. Bij Tantra vraag je niet, maar geniet je van datgene wat je ontvangt. Je wordt aangemoedigd om je over te geven aan het gebeuren in vertrouwen. Opwindende gevoelens kunnen ontstaan en een orgasme kan, maar is zeker geen doel op zich. Integendeel soms staat dat in de weg om dieper naar binnen te kunnen gaan.

In mijn praktijk geef ik geen erotische massages en verricht geen handelingen die bedoeld zijn om lust op te wekken. Bij grensoverschrijdend gedrag wordt de massage onmiddellijk stopgezet.

Een tantrische ontmoeting in tijden van Corona.

Gelukkig mag er weer ‘aangeraakt’ en gemasseerd worden. We vinden het normaal dat een kind de nodige knuffels en warmte krijgt maar plots menen we dat we dit als volwassenen dan niet meer zo nodig hebben. Covid confronteerde ons het het verbod en gebrek aan aanraking. En leerde ons hoe onontbeerlijk dit is voor het emotionele welzijn. Contacteer me gerust voor meer informatie over de richtlijnen.

Juist nu is het extra belangrijk om je goed in je vel te voelen en niet toe te geven aan gevoelens van angst. Een tantra massage ondersteunt je natuurlijke harmonie en zorgt zo voor je lichamelijk-emotionele gezondheid.

In het kader van Covid-19. Mocht je enkele dagen voor de afspraak plots last hebben van de volgende klachten dan vraag ik je me hiervan te verwittigen en kan de afspraak eventueel verzet worden.

 • verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn
 • hoesten
 • benauwdheid
 • verhoging van temperatuur of koorts
 • plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)