INFORMATIE

Tarieven

Tantra massage

Sessie van minstens 120 minuten waarvan 90 minuten massage: € 270

Koppelmassage € 520

Coaching

€ 80 per uur met een minimum van 120 minuten

Trajecten

Aangezien deze individueel afgestemd worden op jouw vraag, is de prijs op aanvraag.

 

Deze tarieven zijn inclusief het gesprek & de rituelen, het gebruik van de doucheruimte en de handdoeken.

Als jij onuitgesproken of specifieke wensen hebt, laat dit dan even in het voorafgaande gesprek weten zodat we kunnen afstemmen.

Voorwaarden

  • Ik geef, jij ontvangt.
  • Ik sluit me aan bij de Ethische gedragscode die je terugvindt op www.tantrawijzer.nl/ethiek
  • Je betaalt cash of via je bankapp bij aanvang van de sessie.
  • Vóór de eerste afspraak is er altijd een vrijblijvend online kennismakingsgesprek.

Mocht een afspraak onverwachts niet kunnen doorgaan, laat het me dan aub zo snel mogelijk weten. Bij annulatie van minder dan 24 u op voorhand, ben ik genoodzaakt om u de helft van een sessie aan te rekenen.

Beschikbaarheid

Omdat mijn massages gebeuren vanuit een pure en aandachtsvolle energie, reserveer ik er maximum drie per week. Het is aan te raden je afspraak ruim op voorhand aan te vragen.
Contacteer me via het formulier op de site of bel en laat een duidelijk bericht achter op mijn voicemail.

Een tantrische massage is géén erotische massage.

Het is jammer dat de term Tantra dikwijls gebruikt wordt voor het aanbieden van een erotische massage. Hoewel de massage intiem, zeer sensueel is en het ganse lichaam omvat, is het geen aanloop naar seks.

Authentieke tantra kent geen begeerte, wel een verlangen om te versmelten in een gedeelde en verbindende levensenergie. Begeerte is het uitreiken naar iets of iemand. Bij Tantra vraag je niet, maar geniet je van datgene wat je ontvangt. Je wordt aangemoedigd om je over te geven aan het gebeuren in vertrouwen. Opwindende gevoelens kunnen ontstaan en een orgasme kan, maar is zeker geen doel op zich. Integendeel soms staat dat in de weg om dieper naar binnen te kunnen gaan.

In mijn praktijk geef ik geen erotische massages en verricht geen handelingen die bedoeld zijn om lust op te wekken. Bij grensoverschrijdend gedrag wordt de massage onmiddellijk stopgezet.

Een tantrische ontmoeting in tijden van Corona.

We vinden het normaal dat een kind de nodige knuffels en warmte krijgt maar plots menen we dat we dit als volwassene niet meer zo nodig hebben. Covid confronteerde ons met het verbod en gebrek aan aanraking. En leerde ons hoe onontbeerlijk dit is voor het emotionele welzijn. Gelukkig mag er weer ‘aangeraakt’ en gemasseerd worden. Contacteer me gerust voor meer informatie over de richtlijnen.

Mocht je enkele dagen voor de afspraak plots last hebben van Covis-19 gerelateerde klachten dan vraag ik je me hiervan te verwittigen en kan de afspraak verzet worden.