WAAROM TANTRISCHE MASSAGE?

  • Ben je op zoek naar meer intimiteit in je leven?
  • Wil je meer in balans komen?
  • Wil je je eigen lichaam en gevoelens (her)ontdekken?
  • Wil je meer innerlijke energie voelen?
  • Wil je op een andere manier verbinden met je partner?

Maak tijd voor jezelf

In deze doorgeraasde tijd vol verplichtingen is het essentieel om even tot stilstand te komen. Met verfijnde tederheid en aandacht laat ik je ontspannen, loslaten en puur genieten. Tantra raakt vele aspecten van het leven. Er zijn dus ook verschillende redenen waarom mensen deze ervaring opzoeken:
Het kan zijn omwille van de ontspanning en rust, de zachte aanraking, een behoefte aan verbondenheid, een nieuwsgierigheid of verlangen naar lichamelijke en seksuele zelfontplooiing, een zoektocht naar jezelf in relatie met de ander …

Dat Tantra diegene die zich overgeven beroert dat staat voor mij vast. Je leert jezelf op een heel andere manier kennen.

Tantra is een ontdekkingstocht. Een ontmoeting van je eigen lichaam en geest. Het doet je schitteren in je vrouw of man zijn en geeft je een gevoel je van eenheid met jezelf en de ander.

Waarom doe ik het?

Als kind zijn we één brok pure levensenergie. Als volwassen persoon geraak je die energie soms even kwijt. Ik vond ze terug door de tantra. Ik hou van het onverbloemde pure contact zowel in gesprek als in de aanraking. Ik doe het omdat ik op deze manier mensen heel veel rust en schoonheid kan geven vanuit mijn authenticiteit en het me zelf heel gelukkig maakt. Deze massage laat je “zijn”, zoals je bent, zonder façade.

Waarom raad ik het aan?

Voor mensen met het verlangen om aangeraakt te worden biedt dit de gelegenheid om dat op een respectvolle en integere manier te beleven. Ik raad het je aan als een ontdekkingstocht, om afgestemd te raken op je eigen lichaam en geest.
Ik heb zelf ervaren hoe de wijze waarop je je verhoudt tegenover jezelf en je eigen lichaam je gezondheid maar ook je houding ten opzichte de ander en het universum bepaalt.
Een tantra massage brengt je in een diepe ontspanning, een gevoel van eenheid en liefde.